N3 yang lepas-lepas anis hendak bagi satu gambar satu kek yang anis buat khas buat mak anis kek coklat moist..kek ni khas anis buat untuk mak..tak lama pula birthday my husband pula..tak tau planning macamna lagi..jauh lagi bulan lima..mungkin pergi jalan-jalan kot..anis pernah cakap dengan husband bulan lima nanti kita ke  langkawi ke..tapi tak tau lah lagi..sebab dia ini mengalahkan orang besar-besar sibuk memanjang..hari sabtu minggu pun kerja..tapi anis tidak risau sebab anis pun ikut sama..bukannya anis hendak ikat suami atau kongkong dia..bagi anis ianya akan mengeratkan lagi hubungan suami isteri..kalau time pejabat, dia memang balik lambat..kerja lebih masa.. anis tidak kisah asalkan dia tidak buat benda bukan-bukan sudahlah..anis tidak pernah kongkong suami anis..dia bebas ke mana sahaja dia hendak pergi..suami ini kita tidak boleh selalu kawal..dia akan jadi bosan pula dengan kita..okeylah anis tak nak membebel panjang jela nanti bosan pula korang baca..kan?..ha..tengok tu..dah mula bosan tu..okeylah anis tunjukkan hasil kek yang anis buat hari itu..ini hasilnya..

Hari itu, ada acara di putrajaya hot ballon..sayangnya anis tidak dapat melihat hot ballon tersebut,,sebabanya anis tiba di sana pun kul 11 lebih.. hot ballon tu pagi lagi kul 7 pagi dah start.. lepas tu kul 6 petang baru ada balik..jadi kami pun balik sahajalah..cuma dapat tengok ini aje..


tak apalah jadilah dah sampai..tengok layang-layang pun jadilah..darpada tak dapat langsung ..tapi hati rasa ralat juga tak dapat naik hot ballon tu..ini sahaja yang anis dapat snap untuk tatapan korang..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
jika anda memerlukan khidmat tenaga pengajar untuk KMK (KIK) atau ceramah tentang KMK sila hubungi En. Roslan di email: kendiemas200559@gmail.com.