menyambut ulangtahun..

Ish..Ish...ishhh..sedar tak sedar, tahun demi tahun dah suku abad dah umur Anis sekarang..dah tuo dah...he..he..kalau nak kata bercucu pun dah ada..ish..ya ke? tak percaya? nanti lain kali Anis masukkan gambar cucu Anis ya..bukan cucu betul la..cucu saudara belah suami Anis..tapi birthday Anis kali ini Anis tak ke mana-mana kat rumah je..tapi walau pun tak keluar ke mana-mana Anis dapat sebiji kek yang special sangat bagi Anis..kek ni bukannya beli tapi di buat sendiri oleh suami Anis..

inilah dia kek coklat moist yang  suami Anis buat..sedap tau..

Anak bujang Anis yang dua-dua tu pun tumpang sekaki..dah tak sabar nak makan kek..asal makan kek laju je..tak payah mengajak..nak ibu..nak ibu..mengadaplah..macam dia orang pula yang sambut birthday..apa pun thank you very much pada suami Anis kerana masakkan  untuk Anis kek sempena birthday Anis..terima kasih juga kerana bagi hadiah yang Anis idam-idamkan iaitu oven..memang best..


tadaa..inilah dia oven dari Faber..walau pun tak sebesar oven kawan-kawan, tapi cukuplah besar dari oven Anis yang lama..cuma besar sikit dari dulu.. ada tempat memanggang ayam tu yang Anis suka sangat..

  

 Dah di keluarkan dari kotaknya..letak sementara di rak kasut..hi..hi..hi.. (mcm takde tempat lain) bukannya apa belum di adjust lagi nak letak kat mana sebab rumah Anis ni bukannya besar macam rumah kawan2 kat luar sana..kecik je..hu..hu..hu..belum ada rezeki lagi nak beli rumah sendiri..Okeylah kawan-kawan..setakat sini sahaja entry kali ini..chaw..bye.;)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
jika anda memerlukan khidmat tenaga pengajar untuk KMK (KIK) atau ceramah tentang KMK sila hubungi En. Roslan di email: kendiemas200559@gmail.com.