selamat berpuasa buat umat islam..

Syukur ke hadrat Illahi..diam tidak diam setahun pun sudah berlalu dan kini kita menyambut bulan ramadhan sekali lagi..mudah-mudahan tahun-tahun yang akan datang kita akan menyambutnya lagi..pada umat islam anis ucapkan selamat berpuasa okey..dalam berpuasa ni ramai yang tidak ketinggalan untuk beribadat pada yang maha Esa..dan ada juga yang menambah duit raya..dengan berniaga..betul tak? Tapi di kesempatan itu juga anis pun tidak ketinggalan selain mengadakan khidmat katering dan menjual kerepek serba sedikit..semalam anis buat apam pokedot untuk anak-anak tersayang..apam ni perlu kesabaran juga nak buatnya..sebab yang susahnya dot-dotnya tu..inilah apam yang anis sediakan untuk anak anis..tetapi tinggal ciput je..anak anis yang sulung dah ngap awal-awal..yang si tenit tu baru ngap sebiji, yang abangnya dah lima enam biji..hu..hu..hu..tak banyaklah yang dapat snap kat sini..
Inilah hasilnya..apam dot-dot atau apam pokedot anis ni..cantik tak he..he..he..apam ni selain buat untuk anak-anak kita boleh juga buat untuk raya nanti..atau bagi pada keluarga mentua ke..kalau tak pun untuk hantaran kahwinatau bertunang pun boleh..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
jika anda memerlukan khidmat tenaga pengajar untuk KMK (KIK) atau ceramah tentang KMK sila hubungi En. Roslan di email: kendiemas200559@gmail.com.